Dezapezire panouri fotovoltaice

Pentru deszăpezire parcuri panouri fotovoltaice apelați cu încredere la noi.


Pe timp de iarnă parcurile cu panouri fotovoltaice pot avea de suferit în ceea ce privește funcționarea , iar în acest sens trebuie să vă asiguranti că deszăpezirea are loc în mod constant, în condiții optime, asigurându -vă că nu sunt afectate din cauza unor lovituri cu utilajele cu care este realizată operațiunea respectivă sau din cauza altor greșeli realizate de personal neatent sau nepregătit .

Pentru a nu avea surprize neplăcute atunci când vine vorba de operațiunile de deszăpezire ale parcurilor cu panouri fotovoltaice, vă recomandăm să solicitați ajutorul specialiștilor noștri . Avându -ne că și colaboratori, toate lucrurile vor merge conform planurilor inițiale , fără să survină niciun element surpriză care v-ar putea îngrijora . În cazul în care doriți să aflați mai multe despre serviciile oferite, va stăm cu plăcere la dispoziție .

Ce se întâmplă cu productivitatea panourilor fotovoltaice atunci când ninge?

Panourile solare pot funcționa la capacitate maximă după o ninsoare ușoară , dar odată ce acestea sunt acoperite de zăpadă , productivitatea este ZERO.

Dezapezire panouri fotovoltaice
Ce am putea face?

Una dintre soluții este dezapezirea manuală care prezintă riscul ca panourile să fie deteriorate de instrumentele de curățare . Gheață , odată depusă , trebuie curățată cu obiecte ascuțite care distrug într -un timp scurt întreg sistemul de conexiuni dintre celulele fotovoltaice.

Când vine zăpada care ar putea diminua randamentul panourilor fotovoltaice nu vă resemnați să pierdeți profitul nici măcar pentru o zi cu soare ! Efectuăm pe toată perioada iernii serviciul de deszăpezire fără a utiliza mijloace mecanice care ar deteriora panourile fotovoltaice.

Ai nevoie de deszăpezire panouri fotovoltaice?


Telefon

+40 734 520 520

Email

contact@mentenantapanouri.ro

Adresa

Fieni, str Berivoesti Nr 155, Romania

Minim 500 kW
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Va rugam sa incarcati poze cu parcul
Localitate, adresa